Borsta potatisarna väl och stick i dem med en gaffel, slå in varje potatis i folie. Tärna laxen och äpplet fint, blanda samman allt med räkorna och crème fraichen, smaka av med salt och peppar
I lördags blev det en liten helstekt kotlettradmed fina tillbehör som fick utgöra middag. Självklart är det ett måste att ugnsrosta potatis i kotlettradens ugnsform
Lägg potatisen i en ungsfast form och ringla äver rikligt med rapsolja. Salta potatisar, söta äpplen och underbart doftande timjan, det är perfektion om ni frågar mig
Skåra isterbanden i mitten och stek dom i smör, först med skinnsidan neråt och sedan på köttsidan. Medanpotatisen blir klar i gräddblandningen steker du isterbanden
Blanda äpple, mynta och yoghurt i en skål. Låt det marineras medans sås ochpotatis förbereds. Pressa i vilöksklyftan och smaka av med nymalen svartpeppar och salt
Servera falukorven medblomkålscrèmen, äpplena ochpotatisen. Mixa den slät och smaka av med salt. Bryn potatisarna i olja till fin färg i en stekpanna på medeltemperatur
Rulladerna serverades med sås på baserat på grädden som de sjudit i, några rejäla klyftor av ugnsbakad bakpotatis, klassisk rödkål samt en topping av granatäpplekärnor som fick ge den sista touchen i form av syrlighet och lite krisp
Smaksätt ev med lite salt och peppar. Stöt kompotten med en potatisstöt till önskad konsistens. Skala och koka potatisen, finhacka schalottenlökarna och grovhacka persiljan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.