salt och svartpeppar. 2 röda paprikor, delade och urkärnade. 0,5 msk rökt paprikapulver. 2 dl rundkornigt ris, arborio eller carnaroli. 800 g fläskkarré i bit 4 msk olivolja till stekning 2 röda paprikor, delade och urkärnade 2 tomater, i klyftor 1 gul lök, i klyftor 6 vitlöksklyftor 4 råa chorizokorvar salt och svartpeppar 0,5 msk rökt paprikapulver 3 dl vitt vin 6 dl kycklingbuljong 2 dl rundkornigt ris, arborio eller carnaroli
Det blev en korvgrytamed spagetti till fredagsmysmat. Stek lök ochpaprika i en kastrull med smör. Gokväll, riktigt trött efter en fullspäckad vecka och det ska bli sååå skönt med lördag i morgon
Fyll paprikahalvornamed röran, och fördela resterande ost över. Och självklart kan du välja annan färg på paprikan om du hellre vill det, orange, gul eller grön går lika bra
Krydda med salt och peppar. Skär kycklingen ochpaprikan i bitar, ans aoch skär svampen i halvor. Rör ner paprika, grädde och buljong, låt koka i några minuter
För det är inte lätt att hålla vikten när man driver en blogg med mat och bak inriktning. För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta med viktväktarna
300 g ostronskivling 300 g champinjoner (eller shiitake) 125 g salladslök 3 msk vita sesamfrön 250 g broccoli 1 msk sesamolja 4 port ris (klibbigt) rapsolja, till stekning salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.