Grillad PakChoi. Det är bland annat en kombinaton av fänkål, anis och kummin - och det är precis vad som ingår i Santa Marias Brödkryddor som ni kan hitta i kryddhyllan i nästan alla affärer
Att de ska odla just PakChoi framgår inte riktigt men jag gissar det kan ha att göra med att Plantagon har uppdrag både i Singapore och Shanghai som håller på att starta så kallad vertikalt växthus
4 4 port ris (gärna jasmin) Sås 1 dl japansk soja 1/2 dl vatten 1/2 dl honung eller strösocker 1 msk riven färsk ingefära 1 vitlöksklyfta 1 tsk majsstärkelse Grönsaker 2 tsk sambal oelek 1 lime 1 msk olja salt 1/2 förp stjälkselleri (à 450 g) 250 g pakchoi Kött ca 500 g lövbiff 1 msk olja 1 msk sesamfrön Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Denna gången blev det kyckling i hoisinsås med pakchoi, ingefära, paprika, rödlök och vitlök. Men det är ju så gott och går väldigt snabbt att laga - bra snabbmat, helt enkelt
4 1 kg kycklinglår 1 msk olja salt och peppar 4 port ris eller annat gryn Grönsaker 250 g pakchoi 150 g sockerärter 2 msk färsk riven ingefära 1 msk olja 2 msk soja 1 msk sesamfrön 1/2 dl sweet chilisås 1 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Blanda ihop nudlar, färs, pakchoioch rödlök. PakChoi. Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet. En supergod, billig och lättlagad rätt som vi definitivt kommer att göra många gånger
Toppa skålarna med pakchoioch häll över buljongen. Skär pakchoi i tjocka längder. Fukta fingrarna och vik ändarna på trekanterna mot mitten och ”lås” dem som små paket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.