Skär auberginen ochzucchinin i tunna skivor och stek dem i olivolja. salt och malen svartpeppar. Varva skivorna av zucchini, aubergine och tomat i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar
Ugnsrostade tomater. Strimlad zucchinioch morot. Det här är mitt bidrag till Säsongens Bästa (som i augusti är zucchini) på superfina bloggen Det Gröna Skafferiet
Tomater och sparris fräser jag på efter att köttet har fått fin stekyta och sedan får vila lite i folie, det behövs bara ett par minuter för att få dem klara
Tricket att få till riktigt goda ugnsrostade grönsaker är att använda ganska hög temperatur och antingen använda varmluftsugn eller se till att släppa ut ånga ett par gånger under rostningen
Finhacka rödlök, vitlök och persilja. De blev faktiskt supergoda och här har ni receptet. Mosa kikärtorna tills de blir till en smet, tillsätt rödlök, vitlök och persilja och gör till en smidig smet
Skär zucchinin i bitar och stek den i smör. Tyvärr hade jag en liten olycka och äggstanningen åkte ut över hela golvet, det var tydligen hål i min pajform
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.