Söndag kväll och veckan är med andra ord alldeles snart slut. Eftersom jag jobbat blev det varken fredags- eller lördagsmys denna helgen, så jag lovade barnen söndagsmys istället, och det blev det
Stek kasslerskivornaoch lägg dem sedan i ugnssäker form. Vill man bara garnera med dem och inte sätta in i ugnen igen, går det alldeles utmärkt att göra
Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Ni blandar helt enkelt mangochutneymed röd currypasta, ljus soja och zest från lime. Jag älskar att förbereda och har inga problem med att se till att få vissa saker gjort dagen innan för att det ska underlätta för mig när jag kommer hem efter en lång dag på jobbet
Salta lätt och krydda med kycklingkrydda. Tina upp och rensa dem. Servera med ris och sallad. Lägg dem i en smord ugnsform och lägg en smörklick ovanpå varje file
MangoChutneyoch Västerbottenost, visst låter det lite konstigt. Vi åt det till förrätt i helgen hos Louise och Calle, och jag kommer absolut att göra det fler gånger
Vi åt ugnsrostad potatis och morötter till grytan (båda gångerna) och det passade jättebra men jag förmodar att det blir gott med ris eller bulgur också
Gör ett snitt i förpackningen och ser att skiten har passerat bäst före datum och det med råge. Jag hade satt på vatten för att koka spagetti i god tid för en gångs skull och så går jag och hämtar kasslern
Krydda med salt och peppar och en skvätt olja. Håll allt varmt medan du gör dressingen. Låt spenaten slaka i en het kastrull och pressa ut överskottvätskan
Supergott med det söta i mangochutneynoch det salta i cashewnötterna. Vi har haft en lugn och mysig helg med promenad, lite shopping, tv och mycket god mat och fika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.