Kanelbullarmedmandelmassaoch apelsin. Här har ni en härligt smakade bulle fylld medmandelmassaoch apelsin där det vanliga strösockret i fyllningen dessutom är utbytt mot muscovadosocker, vilket tar smaken till en helt annan dimension
Innuti låg ett formellt brev som förmedlade att tyvärr, men jag var inte antagen till en av de Bageri/konditoriutbildning som jag sökt, pga att det fanns en motsvarande utbildning i min hemkommun, och att jag gått treårigt gymnasie
Vi bakade rimbobullar och snurrbullar medmandelmassa så det stod härliga till, sen har vi faktiskt inte gjort nånting, bara slappat och tagit det lugnt
Jag och min sambo David åkte till Gävle redan i fredags för att åka till Proteinbutiken för att hämta lite bars och drickor som de var snälla nog att sponsra oss med
Receptet hittade jag här och detta är numera mitt standardrecept på kanelbullar. Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö över pärlsocker när de jäst klart
Med min nya favorit mix för lite sötare bröd – Schärs Mix C så blir det väldigt fin smak. Har ju recept sedan tidigare på goda bullar, men jag tycker nog att dessa blev bäst hittills och då är de här helt fria från vetestärkelse
Rör ihop smör, florsocker och marsanpulver till fyllningen med elvisp till en slät smet. Dom är mina absoluta favoritbullar tillsammans med dessa Cinnamon Rolls
Nygräddade kanelbullarmed ett glas varm mjölk. Det här är helt vanliga, hederliga kanelbullar, inte glutenfria eller laktosfria - eller sockerfria för den delen heller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.