Kalvfilé Oscar med smörkokt hummer, choronsås, vit sparris och tryffel
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g kalvfilé, skuren i fyra jämnstora bitar
  • havssalt efter smak
  • 30 g smör
  • 1 glaskokt hummer
  • 250 g smör
  • 2 msk vatten
  • 3 msk tomatpuré
  • 1 tsk olja
  • 2 äggulor
  • 4 tsk vitvinsvinäger
  • 1 kvist dragon
  • 5 korn vitpeppar
  • 2 msk dragon, finhackad
  • 1 msk körvel, finhackad
  • 2 msk kruspersilja, finhackad
  • salt efter smak
  • tabasco efter smak
  • Worcestershiresås efter smak
  • 4 vita sparrisar, skalade
  • havssalt
  • 2 skivor svart tryffel
  • Kalvfilé300 g kalvfilé, skuren i fyra jämnstora bitar havssalt efter smak 30 g smör
  • Hummer1 glaskokt hummer 250 g smör 2 msk vatten
  • Choronsås250 g smör 3 msk tomatpuré 1 tsk olja 2 äggulor 2 msk vatten 4 tsk vitvinsvinäger 1 kvist dragon 5 korn vitpeppar 2 msk dragon, finhackad 1 msk körvel, finhackad 2 msk kruspersilja, finhackad salt efter smak tabasco efter smak Worcestershiresås efter smak
  • Vit sparris4 vita sparrisar, skalade havssalt
  • Garnityr2 skivor svart tryffel

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.