125 g
smör    eller    75g lätt Kesella    50g smör 3 dl vetemjöl 2 msk kallt vatten ½ tsk salt Fyllning 300g lamm- eller nötfärs Ev. smör eller olja till stekning 1 vitlöksklyfta
eller
tsk salt
1
tsk
2 dl
crème fraiche
2 dl
ajvar relish
½ dl
hackad persilja Cayennepeppar, chilipulver och svartpeppar efter smak Sätt ugnen på
Denna pajen kom till på ett liknande sätt en gång - köttfärspaj efterfrågades, och sen hade jag lite broccoli som jag inte riktigt hade någon plan för, så det fick göra köttfärsen sällskap i pajskalet
Häromdan pratade jag med Flacken och frågade lite om pajen, och han berättade att det egentligen är en helt vanlig köttfärspaj men att hemligheten är att använda extra ost
I fredags gjorde jag en jättegod paj som var enkel att tillreda. Har man köttfärssås klar i frysen går den här göra på ett litet kick eftersom man då slipper ett moment
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.