Något som verkligen definierar sommaren är nypotatisen, eller färskpotatisen som den också kallas. Här om dagen så hade jag en skål över, men i stället för att steka den som jag brukar, så slängde jag ihop en potatissallad som jag blev riktigt nöjd med
I den här smakrika grytan kommer proteinerna från både baljväxter och vegfärs. Den är lagom het och så har denen förnimmelse av saffran och en viss sötma från katrinplommonen
Jo jag fick för mig att jag skulle smaksätta brödet med kalltorkad havtorn, som jag köpte sist jag var i Hötorgshallen och botaniserade hos Pierias livs
Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världenshäckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar avden gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.