Italienskpotatiskaka. Dessutom hade jag bara en liten gnutta parmesanost i potatiskakan. Fräs undertiden finhackad schalottenlök tillsammans med savoykålen i några minuter i smör
Varit sugen på pasta med något rejält kött till, ett tag nu. Sen om det var att jag fick till det med koktiden bara, eller om det faktiskt var högre kvalitet på pastan vet jag inte
Italienskpotatiskaka. Skär potatiskakan i tjocka skivor och värm dem i ugnen eller i en stekpanna. Fräs undertiden finhackad schalottenlök tillsammans med savoykålen i några minuter i smör
Passar utmärkt till den fyllda fläskfilén till nyår. Ett gott och lite ”lättare” alternativ till potatisgratängen med inspiration från mitt kök 2012. Smörj 4 små portionsformar med smör och fördela blandningen jämt. Toppa medmed den rivna osten och baka i ugnen cirka 20-30 minuter, 175 grader
Rör i persilja och smaka av med ev mer salt och peppar. 2 pers. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.