Strimla kycklingen och bryn den i en stor stekpanna med smör. Salta och peppra. Skala och hacka vitlöken och lägg ner i pannan tillsammans med sköljd spenat och strimlade tomater
Ska tipsa om en riktigt god kycklingpasta som jag gör lite då och då. Italienskkycklingpasta4 portca 300 g pasta250 g fryst bladspenat el 150 g färsk2-3 kycklingfiléer, ca 400 g 2 vitlöksklyftor6-8 marinerade soltorkade tomatersmör1 tsk salt1 krm svartpeppar2½ dl gräddeKoka pastan
kycklingpasta med soltorkade tomater och spenat. Krämig kycklingpasta med spenat & soltorkade tomater. Till dagens lunch blev det denna krämiga maträtt
Servera gärna med prosciutto eller någon annan italiensk lufttorkad skinka. Blanda snabbt samman ingredienserna till pajdegen, använd gärna matberedare
"Det smakar som Italien, och luktar som pizza" sa Klara när denna rätt serverades. Vi använde en pesto som vi hittade på Lidl, med tomat och mandel, men det går bra med vilken röd pesto som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.