Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Salt & peppra samt. 5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort
Härligt med lördag men vilket skitväder vi har, ingen julkänsla alls men det är ju ändå rätt mysigt att kura ihop sig inomhus nu, kanske tända en brasa, baka lite gott adventsfika och fundera på vilka julklappar man har kvar att inhandla
Allt som är krämigt och därmed också onyttigt uppskattas av mig, hur kan det komma sig. Visst, jag kan också tycka att nyttigare tomatbaserade såser är goda, men gräddigt och krämigt slår det mesta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.