Det har varit en lång vecka med sena kvällar och just den här fredagen har känts så himla avlägsen. Det ska bli så otroligt skönt med en lugn och skön kväll
Dessa är alltså inte penslade med choklad, men det är upp till var och en. Medel. Här har du bas-receptet, vill tillägga att det är urgott att tillsätta riven apelsinskal och apelsinsaften från frukten
) Kameran tar vi med - så klart - och dokumentationen bjuder vi er på. En öl vi båda gillade (konstigt nog) även om man tröttnar efter ett tag - men det gör man ju med allt i längden
-Det går nog inte att få en godare pizza, och jag håller absolut med där. Det sägs ju att nyårsdagen är den dagen då pizzabagarna får baka pizza för glatta livet
Då är det väl lite extra bra att priset i den här fantastiska tävlingen är just en pizzasten, med tillhörande pizzaspadeoch ett ex av min senaste vegetariska kokbok – Jävligt God Husman
Med råsocker blir denna kaka lite klibbigt knäckseg i botten, ochmed vanligt socker blir den lite lättare och luftigare - och kanske enklare att hantera
Fördela ruccolan över pizzan när den kommer ut ur ugnen och servera med en blandad sallad. Idag blev det som omväxling till den traditionella pizzan en pizza bianca som jag toppade med dressad ruccola när den kom ut ur ugnen
Den kändes fräsch för att vara en pizzaochden var så enkel att göra. Och det var nog den godaste rätten av dem alla och då har alla rätterna varit goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.