Smaka av soppan med fisksås och servera toppad medfärskaörter, böngroddar, räkor, ev. Det är risnudelsoppa medfärskaörter i en fantastisk och säregen buljong ochmed antingen kött, skaldjur eller tofu
När jag jobbade på Stora gungan på Skansen så hade vi en mellanrätt på menyn som bestod av skivad färskpotatis som sedan täcktes med matjessill, hackat ägg ochfärskaörter (dill, persilja och gräslök) som sedan toppades med brynt smör
Till den kalla eller ljumna laxen som toppas medräkoroch en parmesan- och citronvinägrett, serveras den kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad och dillkokt nypotatis
Till den kalla eller ljumna laxen som toppas medräkoroch en parmesan- och citronvinägrett, serveras den kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad och dillkokt nypotatis
Sitter ni och funderar på vad ni skall äta till middag till helgen. Sätt på plattan igen och lägg i lite mer smör, lägg sedan i sockerärtorna, cocktailtomaterna och sparrisen och sist persiljan
Ja, som ni ser nedan så blev det fin fina räkmackor medHellmans majonäs (sambon föredrar Findus), ägg ochräkor, till detta drack vi en god prosecco, älskar bubbel
I helgen befinner jag mig i Småland och leker med syskonbarn och kramar familjen. Fördela på ett stort serveringsfat och placera blomkålshuvudet helt ovanpå (får inte all sallad plats kan du självklart lägga upp en del av den i en skål bredvid)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.