När köttet är så mört att det rasar isär bara du tittar på det är grytan klar. Slå på ca 4-5 matskedar kalvfond och 6 dl vatten. Låt puttra på lagom värme under lock ca 40 minuter. När vattnet börjar dunsta häller du på ca 1 dl mjölk och 1 dl vatten. Ca 1 dl kalvfond (eller mer beroende på smak)
Lasagnepå Anettes vis. lasagne,. Känns så super trist att inte kunna åka till Gymmet, men ibland så får man väl lov att lyssna på kroppen, måste ju orka med mina kunder i trimmet i alla fall
Jag åt förståss direkt ur pannan på riktigt vis. När jag var i Valencia (paellans huvudstad) för några månader sedan fick jag prova på äkta paella som tillagades över öppen eld och serverades i stora gjutgärnspannor
Lägg sen pålasagneplattor, köttfärsås och vitsås. Lasagneplattor. Därefter häller du på mjölken, först litegrand och rör ut mjölblandningen, sen resterande
Varva köttfärssås, ostsås och lasagneplattor i en form. Vispa ut vetemjölet i lite av mjölken, tillsätt resten av mjölkenoch låt koka upp til en halvtjock sås
När jag för bara någon vecka sedan var påblixtvisit i Viareggio för en natt tillsammans med vänner föreslog jag ett återbesök på Don Quixote – bara för att få berättat för mig att restaurangen har stängt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.