När köttet är så mört att det rasar isär bara du tittar på det är grytan klar. Slå på ca 4-5 matskedar kalvfond och 6 dl vatten. Låt puttra på lagom värme under lock ca 40 minuter. När vattnet börjar dunsta häller du på ca 1 dl mjölk och 1 dl vatten. Ca 1 dl kalvfond (eller mer beroende på smak)
Jag åt förståss direkt ur pannan på riktigt vis. När jag var i Valencia (paellans huvudstad) för några månader sedan fick jag prova på äkta paella som tillagades över öppen eld och serverades i stora gjutgärnspannor
Det här receptet är så enkelt – har ni en bra råvara behöver ni inte anstränga er särskilt mycket. När jag för bara någon vecka sedan var påblixtvisit i Viareggio för en natt tillsammans med vänner föreslog jag ett återbesök på Don Quixote – bara för att få berättat för mig att restaurangen har stängt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.