späd ev med lite mer vätska. Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. Låt allt puttra ihop några minuter, späd ev med lite mer vätska (vatten eller mjölk//grädde/creme fraiche)
Det frasiga brödtäcket gör man lättast i en matberedare med kniven monterad. Börja med vitlöken. Servera med kokt potatis, broccoli och Kelda fisk- och skaldjurssoppa som sås
Slå av vattnet och mosa potatisen med en potatismosare. Smaka av med salt och peppar. Koka upp en kastrull med saltat vatten och lägg ner sparrisen i 2 minuter. Öka ugnstemperaturen till 275°C med grilleffekt i vanlig ugn och 250°C i varmluft
Servera med en citronklyfta (eller vinäger) och remouladesås. Riktig pub-mat ,fast hemma. Jag har ingen fritös så jag friterade i en vanlig kastrull, använde dock en digital termometer för att ha koll på temperaturen
Smaksätt med några droppar citron, salt och basilika. Servera fisken tillsammans med salladen. Vänd ner parmesanosten och smaksätt med citronskal, salt och peppar
bitar rödingfilé (eller lax. bitar rödingfilé (eller lax. en klick smör i en panna med hög kant, lägg i strimlad purjolök och fräs 2 min. eller stek, rödingfiléerna till 46 grader innertemperatur. en klick smör i en panna med hög kant, lägg i strimlad purjolök och fräs 2 min
Smaka av med salt och tillsätt gräslöken. Koka sparrisen i vatten med saft och skal av 1 citron, socker och salt, det tar ca 5 minuter. Krydda rödingenmed salt och stek den på en sida i ca 3 minuter. 4 rödingfiléer à 150 g delade 1 gång. Röding4rödingfiléer à 150 g delade 1 gång salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.