Rör samman ingredienserna till marinaden och blanda med halloumin så att den täcken osten runt om. Toppa potatis och ost med rödlök, spenat, citron, dill och eventuellt övriga toppingar
Hur återvänder man i tanken till de underbara grekiska Kykladerna och raderar minnet av ett helvetesdygn i Aten med strejk, tårgas och kravallpoliser med dragna vapen
Stek auberginen mjuk och gyllenbrun i rikligt med olivolja. Smaka av med salt och peppar. Skär auberginen i skivor på längden, cirka 1/2 centimeter tjocka
Servera medauberginedipp. Du kan skala tomaterna med hjälp av en tandad kniv. För en lågkaloriversion, kan du ersätta oljan med keso eller fettfri yoghurt
Servera medauberginedipp. Du kan skala tomaterna med hjälp av en tandad kniv. För en lågkaloriversion, kan du ersätta oljan med keso eller fettfri yoghurt
Skölj dem och klappa dem torra med hushållspapper. Lägg fruktköttet i en matberedare tillsammans med vitlök, citronsaft, tahini och olivolja och krydda efter behag med salt och peppar
Servera med grillad korv/kött och auberginedippen. Auberginedipp. Det var härligt att vara på resande fot i en vecka men det tar en stund att komma tillbaka till vardagen igen och det tar sig bland annat uttryck i att det har varit lite sisådär med att fylla på kylskåpet
Pricka auberginerna med en gaffel. Dela auberginen längs med i två halvor och gröp ur köttet. Kör i mixer tillsamamns med vitlök, olja, citronjuice och pinjenötskärnor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.