Dessa smaskade vi i oss av i torsdags när vi hade en liten fisk- och skaldjursfrossa i köket och vi kan meddela att båda passade fint till grillad fisk
Det var trevligt. Vi grillade fläskfilé och hade lite olikatillbehör såsom ugnsrostad färskpotatis, chorizo, nektarinsalsa, ädelostsås, kall bearnaise och paprikapesto
Rulla ihop degen från långsidan och skär i 3 cm tjocka skivor – det ger ungefär 16 bitar. Grädda därefter i ugnen 15-18 minuter och låt svalna på galler
Några extra nattgäster av det mindre slaget gjorde urvalet till middagen något begränsat. Men grillad fläskfilé verkade vara ett helt ok alternativ så vi körde på det
-Då kan jag har min svarta kjol. Vi grillade spett med tre olika sorters fisk på. (En svart tyllkjol) Lowes fröken skrattade och sa att det är så roligt vad barnen associerar med vissa saker
Jag tycker verkligen om när det är "beck-svart" inne pga allt regnande och man tänder fönsterlamporna och lite levande ljus på morgonkvisten och bara mysa runt
Hamburgertallrik blir det här i köket i dag, den malda biffen är gjord på fläsk- och hjortfärs denna gången, hamburgerbrödet är glutenfritt och har fått lite tuggmotstånd från solrosfrön
1. Värm ugnen till 225°C. Skär grönsakerna på längden. Blanda med smöret och lägg på en ugnsfast form. Sväng runt grönsakerna med salt och peppar, rosta i ca 45 min
Hur som helst, det här var bland det bästa jag har ätit denna semester. Ge det ett försök, även om ni likt Sofia inte alls har uppskattat ostron tidigare, man vill bara ha fler och ångrar sig genast att man inte köpte upp hela korgen
Klassisk BBQ-sås. Men grillat blev det och några olika röror till, en del gamla och en del nya. Äntligen blev det väder för att grilla, men vi kunde inte sitta ute för det blåste så mycket och var ganska kallt när solen gick i moln
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.