Koka ihop juicen, skalet och honungen till en simmig konsistens och smaksätt med svartpeppar. Skär sötpotatisen i centimetertjocka tärningar och koka dem mjuka i saltat vatten
Toppa med broccolimos, keso, ugnsrostade kikärtor (se receptlänk ovan) och granatäppelkärnor. Om du har en halv sötpotatis, lägg den med snitt ytan ner på en plåt
Sötpotatis är lite av en bortglömd rotsak men det kan vara riktigt gott, speciellt som i det här receptet där jag ökat på sötman med honung och sedan balanserat det med balsamvinäger och rostade pinjekärnor
Krydda med salt och peppar och låt vila i rumstemperatur. Ta upp dem med en hålslev. Använd smör som är mjukt och blanda i pressad vitlök och finhackad bladpersilja
Gjorde min fantastiskt goda basilikamajonäs till (recept HÄR) ochugnsrostadsötpotatis. Stekte också på färsk vitkål i massor med smör, blev fantastiskt gott
Stek entrecôten i en grillpanna eller grilla den på en grill. Skär bort båda ändarna på lökarna och lägg dem i en ugnsform för muffins med snittytan uppåt – en lökhalva i varje muffinshål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.