Skölj och torka auberginerna. Skär dem i ca 1 cm tjocka skivor. Strö över lite salt och låt dem ligga i ett durkslag 20-30 minuter så att vätskan kan rinna av
Att göra en moussaka innebär många småsteg innan man slutligen kan skjutsa in hela gratängen i ugnen, men det är sånt jag tycker är roligt när jag lagar mat
Det får bli en Grekisk gratäng med pasta, snabbt men väldigt gott. Idag har jag varit och lämnat blod, har varit blodgivare i många år… idag var det 50 gånger som jag har lämnat blod
Häll gärna en grekisk dressing över salladen (ett pulver som finns att köpa i affär och som man blandar med olja och vatten) och låt salladen stå och dra i kylskåpet cirka en timme
Jag har ätit denna potatis även på Zorbas grekiska restaurang i Kalmar och det är precis lika gott där så naturligtvis har jag försökt efterlikna denna delikatess
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.