Skär försiktigt, tills hummern är helt delad. Låt svalna, blanda sedan i köttet från hummern. 11 dl egen hummerfond (köpt endast 3 msk då den är mer koncentrerad). 12 msk riven ostKlyv hummern på längden. 1Lägg hummern på en plåt med bakplåtspapper. 1Fyll hummern med stuvningen
) Hummer, gratinerad sådan, som avnjöts här i köket på lillejulafton då vi upptog en gammal tradition att äta djur från havet och låta dom få sällskap av bubbor
Här kommer receptet som jag lagade i lördags. Jag har nog bara ätit färsk hummer förut, men gratinerad var riktigt gott och kan med fördel göras på fryst hummer
Och vilken en läcker färg fru Hummer har. Mera festmat på agendan och denna gång prövade jag gratinera en hummer och redan bara äventyret att klyva och rensa den är nästan en hel historia i sej, men den tar jag inte nu
Till förrätt gjorde vi gratineradhummer, mycket gott tyckte vi alla. Hacka hummerköttet och vänd ner. Lägg hummerskalen i en ugnsform och fyll de med stuvningen
Bästareceptet på sockerkaka Skriv utFörfattare. Vem gillar inte en saftig sockerkaka. Vi delar med oss av vårt favoritrecept samt tips på hur du får den luftig och saftig
Med sjuka barn hemma så är det bra med lite pyssel. Jag letade fram ett recept på "trolldeg" som jag sparat sen jag hängde på öppna förskolan med Norah(ganska länge sedan med andra ord)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.