Knäck klorna och ta ur köttet. Skär köttet i bitar och lägg tillbaka i skalen. Täck humrarna med örtsmöret och gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min. rivet skal och saft av 1 citron. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 kokta humrar 100 g Arla® Svenskt Smör, rumstempererat 1 vitlöksklyfta rivet skal och saft av 1 citron 2 msk ströbröd, gärna japanskt panko 2 krm salt 1 krm peppar
De vegetariska och många gånger veganska recepten är skapade för att lagas och vara mättande som de är och innehåller då till exempel tillräckligt med protein – men jag anger även tips hur man kombinerar rätterna med animaliskt protein om man önskar det
Grundrecept - Macarons. Jag väger och häller upp allt i små bunkar först. Höj hastigheten och vispa marängen tills den är nere i rumstemperatur och är glansig
Knäck klorna och ta ur köttet. Skär köttet i bitar och lägg tillbaka i skalen. Täck humrarna med örtsmöret och gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min. rivet skal och saft av 1 st citron
Som liten förrätt kan krabbgratängen fördelas i fyra portionsformar. GratineradHummer. Servera den gratinerad krabban, eventuellt med klorna vid sidan av, med skivor av rostad baguette och en grönsallad att äta till
Skiva tomaten tunt ochfördela mellan snitten. Salt och peppar. Skala och skiva löken, hacka chilin med eller utan kärnor (det blir mycket starkare med kärnor i), kärna ur och tärna paprikan, skala och grovriv moroten, häll av vätskan från majsen
Använd en nötknäppare för att knäcka de tjocka klorna, där finns mycket gott hummerkött. Dra ut kniven, vänd hummernoch klyv på samma sätt genom huvudet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.