Blanda chèvre, färskost, honung och peppar och klicka över rödbetorna. Skala rödbetorna genom att gnida av skalet med händerna eller skrapa med skalkniv
Gratineradchèvremed valnötter och honung på ett grovt bröd. Och sallad till det. Förra veckan när min man var bortrest i jobbet såg middagen för mig ut så här
Lägg chèvre på, akaciahonung och sedan några kvistar färsk timjan. Till det några skivor serranoskinka, avokado och sallad med dressing av olivolja, balsamicovinäger och italiensk salladskrydda
Lägg dem i en gryta och täck med vatten. Det blir en ganska trevlig kombination när beskan från mangolden möter sötman från aprikosernaoch syrligheten från dressingen
Blanda de grovt hackade aprikosernamed nötter, frön och torra ingredienser. Min mamma har alltid bakat en massa bröd under min uppväxt, och jag kan tycka att en macka med gott pålägg ibland kan vara något av de godaste som finns
Det här mellanmörka surdegsbrödet medaprikoseroch pistagenötter är absolut värt att testa. Att använda sig av annorlunda smaksättningar ger bakningen en ny dimension
Jag hade på ost och raw jordgubbsmarmelad med chiafrön och det var riktigt gott. Hasselnötter,. Lägg ner övriga ingredienser och låt smeten stå och svälla en stund
Förvara i burk med tätslutande lock. Ta ut müslin och låt den svalna. Blanda 1dl av vardera solrosfrön, pumpakärnor, mandelspån, hasselnötter, kokosflingor med 3dl fiberhavregryn, 2dl bovetekross och 0,5dl linfrö i en ugnsfast form. Blanda allt med 2msk rapsolja(jag tog solrosolja), 5msk vatten och 2msk flytande honung. Här la jag till 1,5msk lönnsirap och en nypa salt. In med formen i mitten av ugnen på 200 grader i 30 min, gå med jämna mellanrum och rör om så att inte müslin blir bränd. Blanda sedan i 0,5dl torkade blåbär och lika mycket torkade tranbär
Tillsätt salt, sirap, mjölsorterna, nötter ochtorkadfrukt. Blanda samman fänkål och linfrön, bröda sedan formerna med blandningen, men spara undan lite till att ha uppepå limporna
Rostade rödbetor medhasselnötteroch chevré. Blanda med vitlök och timjan, salt och peppar. Inlägget Ugnsrostade rödbetor, chevré ochhasselnötter dök först upp på BakingBabies
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.