Det blev ett hav av pepparkakor och lussebullar iallaformer. Igår bakade vi så mjölet yrde. Bakade med hel saffran vilket gör att saffranssmaken och färgen blirtydligare
Jag tror att nästan alla som har jobbat inom restaurang och arrangemang kan hålla med om att det här med julbord inte är den charmigastesidan av branschen
Idag är det en riktig slappardag. Servera med tex en sallad. Vi har iof besökt både min mor och Puttes föräldrar, men det tog ju inte så mycket på krafterna
Jag slukade dom med hull och hår ialla fall. Ser nipriset. -) Det är nog bland det godaste godiset jag vet (förutom allamöjligalakrissaker och choklad som har en alldeles egen kategori utanför godisgenren) Trots att jag vid ett tillfällefaktiskt tuggade ur en litenbit tand fortsatte jag äta dom
Kommer med ett tipstillimorgon på en krämig Köttfärsgratäng. God kväll alla bloggläsare. Den är enkel att göra och tar inte lång tid att förbereda och tillaga
Sydfransk gratäng med aubergine & squash är len och följsam i smaken. Ungefär som ett matminne från barndomen – du vet att det finns men du har ändå glömt bort det
Ha ner i en form. 5 portioner9pp/portion500gfläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilénibitar Stek tillfin färg,Skär bacon imindrebitar och stek på hög värme fort. - Läs hela inlägget här 5 portioner. 500g fläskfile. 150g mager riven ost. 5dl milda mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.