Skala och tärna sötpotatisen, skiva båtar av löken och blanda med oliver och tomater i en form. Bryn filéerna hastigt i smör, några åt gången, salta och peppra
Smaka av med salt och vitpeppar. Strimla kycklingfiléenoch lägg i ugnsform. Salta och peppra. Häll över ostskivorna och avsluta med riven parmesan och pudra lite paprika ovanpå
Kycklingmedmango chutney. Servera med ris och en god sallad. Dela kycklingen i mindre bitar. Denna rätt är en stor favorit och den florerar i olika varianter här och där på nätet
Till kycklingen hade vi en sallad medsötpotatis som ugnsbakades samtidigt som kycklingen stod inne, den lite sötare smaken passade finfint till hettan i mango chutneyn
Stekte också på färsk vitkål i massor med smör, blev fantastiskt gott. Gjorde min fantastiskt goda basilikamajonäs till (recept HÄR) och ugnsrostad sötpotatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.