Använd en stekpanna med teflon och smält osten på svag värme tills den går ihop. Nu är det ett nyttår igen snart och detta året som varit har det hänt mycket, som tur är så kan jag gå tillbaka på bloggen och kolla… minnet är bra men kort
Om ca tio timmar står man ute och lyssnar på kyrkklockornas klämtande tillsammans med smällarna från raketerna, ser hur himlen växlar i en massa härliga färger och mönster
Jag skriver det uppskattade inlägget skillnaden mellan kesella och kvarg och jag är återigen med i tidningen Hälsa & Fitness där jag gör recept för en nyttig brunch
Och visst är det skönt med helger, men jag får erkänna att som den vardagsälskare jag ändå är så börjar jag faktiskt längta tillbaks till vardagen lite igen
Till förrätt åt vi blomkålssoppa medserranochipsoch smördegssnurror med fetaost och örter. Hoppas att ni hade en bra nyårsaftonoch att det nya året har börjat bra
Nu är det bara några timmar kvar på det här året, och siktet är inställt på ett nyttårmed massa spännande saker som man redan nu vet om, men också saker som kommer bli som en överraskning
Mina nyårslöften är att jobba med mitt dåliga tålamod sen att njuta mer av livet och familjen. Lättsaltade chips, gräddfil, löjrom och rödlök är ett snyggt ochgott tilltugg till bubblet
Vi hade en lugn och trevlig kväll tillsammans med goda vänner. God mat, gott i glasen och trevliga samtal om minnen, tillbakablickar och framtidsvisioner
Omstartskursen är en striktare, tuffare kurs som vänder sig till dig som redan har ätit LCHF ett tag, men kanske ramlat av banan lite och behöver en kickstart för att komma igång igen
Vill bara kika in och önska er ett riktigt gottnyttår. Hoppas att er dag och kväll blir som ni önskar och att ni får en stund till reflektion och pirr i magen inför det nya året
Mixar alla ingredienser i mixer med lite isbitar och häll i stora glas och dekorera med ananasbitar. Rom efter smak ( Jag använder greenIsland från Mauritius som är mild i smaken och god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.