Nu är det i alla fall över och snart dags för oss att åka ut och städa allt. Innan det blir det ändå en långfrukost, det är ju söndag och klockan är tillbakaflyttad
Durramjöl är ett naturligt glutenfritt, halvljust fullkornsmjöl. Det går att ersätta med psylliumhusk (grovmalet psylliumfröskal) men man måste öka mängden och jag kan inte uppskatta det måttet exakt
Häll i och blanda samman med resten av ingredienserna. Vispa samman ägg, "halvsmält" smör (så det lätt går att blanda ihop), yoghurt, salt och bakpulver
Jag tog 6dl mjölmix och 2,5dl havremjöl för att få mer smak av havre. Jag smaksatte mina tekakor med 1tsk brödkryddor men det är lika gott utan 10 tekakor 5 dl mjölk
Rulla till bollar och kavla ut till tunna kakor, gärna med kruskavel. Så när vi skulle göra en vegetarisk rätt ville vi ha ett glutenfritt börd att skopa upp grytan med
Är du sugen på något riktigt härligt lördagsgotta tipsar jag dig om denna browniekaka i långpanna fullproppad med snöbollar gjorda av vit choklad och kokos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.