Durramjöl är ett naturligt glutenfritt, halvljust fullkornsmjöl. Använd svalt eller fingervarmt vatten beroende på hur snabbt du vill att degen ska jäsa
Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
Hur mumsigt somhelst med lite smör och en god skiva ost på. Jamen, hur gott var inte det här brödet. Jag gillar fröknäcke, jag gillar pistaschnötter, jag gillar bovete och jag gillar sesamfrön
Jag gillar det lite tyngre som blir i brödet, hur mättande det är och den goda smaken. Det här brödet håller sig även gott i flera dagar om man jämför med hur många andra glutenfria bröd kan vara
Marockansk gryta med märgpipa från Malma Gård och hur mycket kryddor somhelst. Det är en härlig känsla att laga mat med produkter som kommer från en gård i närheten, där det är enkelt att själv få se och uppleva hur djuren har det på gården
Vitlöksåsen har jag gjort med hemmagjord majonäs som grund. Till middag vankades det StektvitkålNötfärsbiffarVitlöksåsAlltså stekt vitkål är fruktansvärt gott
Konsistensen var precis så perfekt krämig som jag hoppats på och smaken var helt underbar. Här får ni receptet på härligheten som jag verkligen tycker ni ska prova
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.