Brödet är fullt med energi och bra näring, och dessutom utmärkt för magar som "håller på sig". Det här är ganska likt mina tidigare glutenfria bröd, men med lite variation på ingredienserna
Skär det kalla smöret i kuber och vispa ihop det med sockret. Var försiktig så att du inte förstör formen av hjärtana men missa inte att fyll ut överallt med den ofärgade degen
Typ knäppa med fingrarna å vips stod där en näringsrik, god middag. Brödet som mättar all hunger Ingredienser 4 dl fil/yoghurt/créme fraich 7 dl mjöl (blanda typ råg, vete, etc. Sätt ugnen på 175-200 grader å preppa en brödform med bakplåtspapper 2. Rör ihop alla ingredienser, blanda väl 3. Häll upp smeten i formen å grädda längst ner i ugnen i ca 60 min (håll koll i slutet, eventuellt kan du behöva täcka med folie) Servera med smör, ost å en stor kopp te
Hon hade gjort ett glutenfrittbananbröd, som var så otroligt saftigt, och dessutom helt fritt från socker - perfekt både som frukost och efterrätt med andra ord
Rör ner filmjölken med frömixen och bryt jästen i mindre bitar och tillsätt. Är du sugen på att baka och laga glutenfritt så kika in på min kategori som heter just Glutenfritt , där hittar du både det ena och det andra som är glutenfritt, gott och lättfixat
Idag är det tydligen kladdkakans dag. Jag kände att jag absolut vill dela med mig av mitt recept på amerikanskkladdkaka (mud cake) som jag bakat i typ 10 år nu
Kakor medchokladbitar och havssalt – småkakor med tre sorters socker, vitt socker, farinsocker och vaniljsocker, med bitar av mellanmörk choklad sprinklade med havssalt
Blanda de torra ingredienserna i en annan bunke och blanda sedan ihop ordentligt med bananröran. Då kan du baka det här goda glutenfria brödet, som är en blandning mellan bröd och kaka
Såg att det efterfrågades lite recept via sociala medier på glutenfria kakor så jag tänkte därför bjuda på receptet på några av mina favoriter när det gäller glutenfria kakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.