På midsommarafton är det ju obligatoriskt med sommartårta och i år gjorde jag en glutenfri tårta med jordgubbar ochrabarber på kokosbotten - suveränt god och lätt att göra
Det gav rabarberkakan lite annorlunda och spännande smak. Den här rabarberkakan t ex. Den är lättgjord, bekväm att skära i lagom stora rutor, och tinar snabbt i sommarvärmen medan kaffet kokar och saften blandas
Igår gjorde jag en mumsig glutenfrirabarber- ochananaspaj som ni bara måste prova själva. Skala och skär rabarbern i mindre bitar och låt vätskan från ananasbitarna rinna av
Den är dessutom naturligt glutenfri, och. Vid första tuggan så kastades jag i minnet tillbaks till mina barndomssomrar eftersom mormor och gammelmoster alltid bjöd på rabarberoch hyllesaft/fläderblomssaft till midsommar
Att använda majsmjöl gör brödet glutenfrittoch kan därför ätas av alla. Använd de frön du har hemma och byt gärna ut mot något annat för att variera smaken
Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag. Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt
Ännu en natt med raggisar och långkallingar. Den kan dock göras både laktosfri och mjölkfri med mjölkfritt margarin, någon alternativ gräddsort och mjölkfri vit choklad
Det här pajskalet är också glutenfrittoch proteinrikt. glutenfrittpajskal,. För här har vi en fantastiskt god paj, men fräscha grönsaker, ostig smak och knaprigt pajskal
Smaken är riktigt chokladig, och konsistensen är lagom kladdig, och den smälter nästan i munnen. Kikärtsspad är ett substitut för äggvita, och agerar alltså bindande (håller ihop bakverken)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.