Mixa dadlarna med vanilj och vatten i en mixer. Känn efter med fingrarna om degen är som en smuldeg, om den ska vara mer sammanhållande häll i mer honung
Kakan - som både är glutenfrioch helt mjölkfri - är chokladstinn, mörk och i mitt tycke sagolikt god, och serverad med färska eller frusna/tinade hallon och grädde smaksatt med hallonflorsocker når den rent av himmelska höjder
Mixa ihop skalad banan och skalat päron tillsammans med citronsaften. Blanda ihop de båda mjölsorterna med psyllium, bakpulver, bikarbonat och russin, och vänd ned i smeten
Idag blir det kvällsmums i form av en glutenfri pizza med olika godsaker på. Hursomhelst önskar jag er alla en finfin Nobeldag, antingen ni glammar med kungen och de "vittra" och svänger era lurviga i Blå Hallen, eller tar en stilla svängom hemma framför TV
Den här gången förstärkte jag muffinsen med rivet päronoch nyttigt morotspulver från Crearome. Men för att förvandlas till bananmuffins krävs ingen ungdom med perfekt yttre, det går precis lika bra om inte bättre med gamla skrumpna och VÄLDIGT mogna bananer, så så fick det bli
Låt After Eight smälta på chokladkakan efter att den tagits ur ugnen. Sila bort spadet från päronenoch lägg dem i en cirkel med snittytan nedåt i formen
Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung. Vispa med en gång (utan att vänta) hastigt ihop med en ballongvisp eller slev till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.