Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten. Hallon frosting. Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten)
Mörk chokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Toppa genom att spritsa ganachen på önskat sätt och dekorera med färska hallon
Mixa hallonenmed en stavmixer och passera genom en sil. Därefter spacklade jag tårtan med en rik och fyllig choklad ganache och dekorerade med våffelpinnar med smak av hasselnöt,
2 ägg 2 dl strösocker 2 1/4 dl vetemjöl 1/2 tsk bakpulver 200 hallon/blåbär Ca 50 gram vit choklad100 gram smör• Sätt ugnen på 175 grader• smörj en pajform• Vispa ägg och socker poröst• Blanda i mjöl och bakpulver • Bred ut smeten i pajformen och fördela bären jämnt över kakan, riv över vit choklad • Hyvla över smöret med en osthyvel • Grädda i mitten av ugnen i ca 35 minuter 2 ägg. 200 hallon. 50 gram vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.