Frukt och nötbröd
Bonsmammans Bak
Bonsmammans Bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g russin
  • 150 g torkade aprikoser
  • 10 g jäst
  • 200 g vatten
  • 100 g grovt rågmjöl
  • 100 g grovt grahamsmjöl
  • 200 g matyoghurt
  • 25 g jäst
  • 400 g vetemjöl med hög proteinhalt
  • 75 g durummjöl
  • 75 g honung
  • 75 g rumstempererat smör
  • 15 g havssalt
  • 200 g valnötter
  • 200 g hasselnötter
  • 30 minuter
  • 180 grader
  • 30 minuter
  • 98 grader ca
  • 40-45 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.