Servera laxen tillsamans med de ugnsrostade grönsakerna, basilikasåsen och sallad. varmröktlaxoch ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan
Idag blev det varmröktlaxmed färskpotatis, kokt sparris och en romsås till middag. 2 dl creame fraiche (34%)½ hackad gul lök½ burk röd rom (40g)Rör runt och låt stå kallt innan servering
Koka upp grädden med philadelphiaosten och tillsätt bruschettakrämen. Lite mat har det ju också blivit i helgen även här hos svärmor där vi ju bor nu medans vårt nya hus byggs
Varmröktlax är verkligen gott och passar perfekt med den här potatissalladen av Paolo Roberto. Häll dressingen över salladen och, för att få en välblandad potatissallad med alla ingredienser hela och snygga, skaka skålen försiktigt och häll sedan salladen mellan de två skålarna några gånger
Blanda allt med olja, salt och peppar. Lägg över i en långpanna med bakplåtspapper i botten. Klicka peston på grönsakeroch fisk eller servera den bredvid
Laxmed ugnsrostade grönsakeroch citronsås. Servera ihop med de ugnsrostade grönsakerna. Riv över skalet från en citron och strössla över hackad dill (går bra med fryst)
Lägg laxen i en ugnsfast form och täck med folie. Hetta upp en stekpanna med smör och stek sparrisen tillsammans med pressad vitlök och krydda med salt och citronpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.