Forma biffar med vattensköljda händer och stek biffarna på båda sidor i medelvärme. Kör fisk, purjo, lime, vitlök, ingefära, ägg, salt och peppar i matberedare till en jämn färs
Montera ihop din taco med rödkålssalladen i botten och sedan på medfiskoch sist majonnäs. Dela fisken i valfri storlek och panera i först vetemjöl sedan ägg (hela ägget som du vispat ut ordentligt) och sist panko
Servera fiskenmed kokt potatisoch ärtor. Salta och peppra fiskfiléerna lite lätt. Fisk. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blir genomskinlig
Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal. Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har
Lägg fisken i en ungsform med salt och peppar med tomater i mitten och häll på blandningen du gjort. Salt, vitpeppar, svartpeppar och så tog vi även lite fiskkrydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.