1 flingsaltSå
här gör du 15 minuter Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Koka vattnet och tillsätt det och olja till mjöl- och fröblandningen. Rör ihop. Tryck ut degen på en plåt med bakplåtspapper, dela i önskade stora bitar och strö över flingsalt. Grädda på 150 grader i mitten av ugnen ca 1 timme. (Tiden varierar beroende på ugn, håll koll så brödet inte bränns). Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera
Ett enkelt stekpannebröd som jag använde till både mellis och en middag. Det är godast om man äter det nygjort men går även att värma upp en snabbis i brödrosten
Receptet hittade jag hos Fikastunder. Nybakade frukostfrallor känns alltid lyxigt. Har man inte tid eller ork att sätta igång ett bak på morgonen är nattjästa frallor ett utmärkt alternativ med minimal arbetsinsats
Nedan hittar ni mitt recept på scones med havre & kvarg, hoppas ni gillar det. Recept, 5 st scones. Scones kan ju vara ett av de bästa sätten att lyxa till en dag på
Koka en gröt av havregryn, rågkross, vetekross, linfrö och 7 dl vatten. Låt gröten svalna. Smula jästen i 1/2 dl ljummet vatten och blanda i den avsvalnade gröten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.