Varva varje skiva med salami och mozzarella. Blanda moset med äggulor och prästosten. efterstek med lite vatten på svag värme i 8 minuter. 600 g fläskfilé. 250 g skivad mozzarellaost
Fläskfilémed tomat, mozzarella och basilika. En fläskfilé som du skär skåror i, varva medmozzarella, lök och tomat och basilika, krydda med salt och svartpeppar
Fläskfilémed tomatsallad och mozzarellaost. Jag våndades lite mellan fläskfilé och kyckling men fastnade till slut för fläsket då det blir lite tyngre smak vilket jag tycker svarar upp bättre mot balsamvinägern
bit fläskfilé av Bulltofta kött som jag bara var tvungen att leka med. fläskfilé. längs med så den fläker sig sen banka ut den en aning så den blir jämntjock
Lägg i de hela cocktailtomaterna i fläskfilénmed såsen, så att tomaterna blir ljumma. Stek fläskfiléskivorna i maragrinet tills den fått fin färg på båda sidorna
Putsa fläskfilén, skär den längs med, nästan helt igenom. Servera t e x med Hasselbackspotatis, grönpepparsås och grillad tomat (tomaten kan läggas i samtidigt som filén i formen)
Istället har jag laddat frysen med diverse maträtter som kan tänkas vara trevliga att ta fram på kvällskvisten när man kommer hem från jobbet och kanske inte alltid är sugen på att ställa sig vid spisen Här kommer en rätt som är riktigt god som passar perfekt att göra på fläskfilé som fläskytterfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.