Fiskpinnar med ljummen potatissallad
Gradinskan mat
Gradinskan mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fiskpinnar med ljummen potatissallad
  • 4 personer
  • Fiskpinnar
  • 600 g vit fiskfilé (jag gillar pangasius)
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 ägg 2 dl panko
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 2 msk olivolja
  • Ljummen sallad
  • 600 g delikatesspotatis
  • 400 g morötter
  • 200 g frysta sugar snaps
  • 1 rödlök 1 msk äppelcidervinäger
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1/2 krm peppar
  • Remouladsås
  • 3 dl turkisk yoghurt
  • 3 msk lättmajonnäs
  • 5 msk bostongurka
  • Salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.