Jättegod potatissallad som jag tyckte var riktigt god fast det var med ruccola :)! Men denna gång gav ruccolan en smak som verkligen passade ihop med övriga ingredienser så det är ett måste i denna sallad!4 port
Dela potatisen och blanda med senapen. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1. Blanda ner ruccola, lite basilika blad 5. 1 påse ruccola
Viktigt med alla sådana här typer av potatissallader är ju att man häller på dressingen medans potatisen fortfarande är varm, då suger den åt sig alla goda smaker som allra bäst
Färskpotatis gifter sig med Västerbottensost. Smaksätt med flingsalt och peppar från kvarn. Strö över kapris och getost Jag dekorerade med några salladsblad
Om du kan räkna till ett är du nästan i hamn när det gäller den här potatissalladen. Strax före servering blandar du i sparris, kronärtskockshjärtan, oliver och ruccola, och vänder runt så allt blir väl blandat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.