Toppa med räkor och servera med ris, pasta eller potatis samt sparris eller broccoli. Vispa ihop grädde, färskost, fond, dill, curry, salt och peppar i en kastrull
Fräs vitlök, chili ochsaffran i en vid kastrull med olja. Kärna ur och finhacka chilin. saffran. Fintärna tomaterna och strimla fint paprika, fänkål och zucchini
Idag bjuder jag på en riktigt saffransgulfiskgryta. Smaka av med salt och peppar. Dragon är en favorit ochsaffran hade jag kvar ett par kuvert av sedan i julas
Smaka av med honung och eventuellt lite mer salt och peppar. Tillsätt saffranoch rör om. Tillsätt därefter vatten, fond, vin, grädde, crème fraiche och kryddor
Skiva skalad ingefära grovt och låt den svettas med i stekpannan. Svetta den gröna currypastan i en het panna och tillsätt sedan den strimlade gula löken
Servera fiskgrytan tillsammans med kokt potatis och exempelvis lätt förvällda bönor. En krämig fiskgryta som får smak av apelsin ochcurryoch som man helt enkelt bara vill ha mer av
4 600 g alaska pollock 900 g potatis 250 g broccoli 2 dl vispgrädde 2 dl vatten 1 fiskbuljongtärning eller motsvarande mängd fond 1 msk curry 1 msk maizena majsstärkelse salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Pressa i vitlöksklyftorna och låt koka några minuter. Häll av vattnet och servera direkt. Så här gör du 20 minuter Häll kokosmjölken i en gryta och blanda ner saffran. Blanda ner lax och räkor cirka 1 minut innan servering. Riv blomkålshuvudena grovt och koka dem med en nypa havssalt i 3 minuter. 1/2 g saffran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.