Fisk- och skaldjursgryta med aioli
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g blandad fiskfilé
  • 500 g räkor med skal
  • 1 st fänkål
  • 0.5 st purjolök
  • 2 msk smör
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 msk dillfrön
  • 500 g krossade tomater
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • 2 dl vitt vin
  • 5 dl vatten
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 msk maizena
  • salt och peppar
  • 1 dl hackad dill
  • 1 dl majonnäs
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 krm paprikapulver
  • 1 st baguette
  • 100 g smör
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 2 dl riven ost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.