Värdparet vi bor hos har tagit åt sig detta med hull och hår och bjöd på vegetarisk fishtacos gjord på halloumi i fredags, vilket jag dessutom passade på att ta steget längre och veganisera en egen batch av while we were at it
480 g Fish&Crisp. Förberedelser. 1. Tillaga fisken enligt förpackningen. 2. Tärna mango, avokado och fetaost. Strimla salladslöken, hacka chili och koriander samt kläm saften ur limen
Här kommer en fräschare och nyttigare variant på fredagstacos. Hej. Som tillbehör till detta hade vi mini tortillabröd, avokado & mangosalsa, gurk & dillsås, tomat & löksalsa, smulad fetaost och sallad
Häromdagen lagades det tacos, fishtacos. Och så var det återigen fredag och en efterlängtad helg är på ingång, imorgon springer vi som bekant The color run – där det nu har adderats ytterligare en utmaning för min del, fine – jag har inte sprungit på närmare 8 månader så att bara ta sig runt är en utmaning i sig, men att jag nu ska göra det med en brutal träningsvärk efter gårdagens extrema benpass blir minst sagt intressant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.