Idag gjorde jag dessa fishtacosmed hot mayo och mangosalsa. Jag har haft en lugn och skön helg med lite bakning, städning, varit hos föräldrarna och tränat med PT
Här bjuder Klara på fräsha fishtacosmed kålsallad och lime-crème fraiche. Fishtacos. Fredagstacos. Blanda allt tillsammans med övriga ingredienser väl i en skål
Värdparet vi bor hos har tagit åt sig detta med hull och hår och bjöd på vegetarisk fishtacos gjord på halloumi i fredags, vilket jag dessutom passade på att ta steget längre och veganisera en egen batch av while we were at it
Finhacka koriandern och blanda med yoghurt till en dressing. Först ut blev ”FishTacos”. Bygg ihop snygga tacos genom att på bröd varva sallad, majs, lök, gurka, fisk och riven morot
Stek i smör på medelvärme. Här kommer en fräschare och nyttigare variant på fredagstacos. Hej. Som tillbehör till detta hade vi mini tortillabröd, avokado & mangosalsa, gurk & dillsås, tomat & löksalsa, smulad fetaost och sallad
Hetta olja i en gryta, testa med en liten brödbit om du är osäker på värmen. Servera fishtacosenmed salsan i tortillabröd, och toppa med massa göttig vitlöks-créme fraiche
När det bubblar våldsamt om provbiten så är det hett nog. Börja med brödet. Blanda mjöl salt och bakpulver, rör ihop med fil (jag brukar använda en elvisp med dragkrokar, det är smidigt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.