Jag kan även tipsa om att moussen fungerar fint att göra i förväg och stå i kylskåp minst en dag. Jag tipsar här om en gammal goding - minchokladmousseitvålager
Exempelvis passar den utmräkt som en dessert till en finmiddag. Chokladmoussen är itvålager. I detta inläggvill jag visa er minlyxigachokladmousse som jag kort berättade om igår
Jag tänker att med dessa proportioner kan man byta ut den mörka chokladen, till mjölkchoklad eller vit choklad, och kanske tillsättaliterivetcitron-, lime- eller apelsinskal - eller cest som det så fint heter
Sitter och googlar efter tips på vad jag kan bjuda på som dessert till nyår. Ramlade över det här receptet, låter både gott och festligt med den rosa färgen
Jag följer en gammal klasskamrat på instagram som har så mycket bra recept och finabilder på både mat och godsaker a’la Lchf och det var just här jag fickinspirationen att ikväll testa denna
Men den där strålande och bästa ever idén den visadesiginte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.