Vår semester känns långt borta nu, redan efter två veckor på jobbet. Nu är det bara att se fram emot det mysiga som kommer med hösten, tända ljus och fina höstfärger
En gammal favorit hos mig är dessa "Falskapotatisbakelser". Välkommen sköna fredag. En hel härlig helg framför oss och vad kan vara bättre än att baka något gott att ha till kaffet
Dessa små sötsaker är verkligen några som ligger mig varmt om hjärtat. Min älskade mormor som tyvärr inte finns i livet idag gjorde alltid dessa när vi barnbarn var små
Dessa små sötsaker är verkligen några som ligger mig varmt om hjärtat. Min älskade mormor som tyvärr inte finns i livet idag gjorde alltid dessa när vi barnbarn var små
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ihop med resten. Häll smeten på bakplåtspapper i en långpanna och grädda i mitten av ugnen (200grader) ca 12-15 minuter
Dessa potatisbakelser passar till mesta som ett tillbehör. Sätt in potatisbakelserna i ugnen i ungefär 10 minuter eller tills det har fått en fin färg 4 stycken avlånga smördegsplattor (eller motsvarande smördeg på rulle)
Det är potatisbakelser med smördeg och västerbottenost. Vårt tidigare favorittillbehör, crushed potatoes, har nu fått kraftig konkurrens från dessa frasiga potatisbakelser
Just kokt potatis är inget tillbehör som liger mig särskilt varmt om hjärtat men så här omgjord till frasiga potatisbakelser så blev de en solklar favorit som tillbehör till oxfilén vid nyårsmiddagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.