Vit chokladkräm. 8 portFruktsalladen. 1 ananas300 g blå vindruvor3 kiwi4 passionsfruktersaft från 1 limeVit chokladkräm. 100 g vit blockchoklad3 dl vispgrädde1 ägg1 dl florsocker Skala och halvera ananasen. 100 g vit blockchoklad
Pudra över florsocker och servera med frukt och crème fraiche. vit choklad. vit choklad. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, 24 centimeter i diameter
Nåväl, vi snabbspolar förbi eländet och snackar fruktsallad istället. I den här varianten som vi åt i helgen hade vi blodgrape och den beska grapen bryter av fint mot den lite söt-syrliga kesellan medvit choklad
4 800 g blandad frukt och bär, t ex persika, ananas, jordgubbar, päron och kiwi 1 - 2 msk riven kokos eller kokosflakes 100 g riven vit choklad 2 dl crème fraiche 1 - 2 krm vaniljpulver (eller efter smak) 1 dl finhackade sötsalta mandlar Lägg till i inköpslistan
Desserten blev vitchokladmoussemedexotiska frukter och bär. Toppa moussen medexotiska bär, gott att ha en limeklyfta till för den som vill bryta av moussen med lite syrligt
Börja med kokosflarnen. Smält smöret och blanda det med kokosmassan och apelsinskal. Blanda med bären. Servera salladen med honungscrème och kokosflarn ½ melon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.