Idag blir det ett kvickt och enkelt tips, men för den sakens skull absolut inte sämre på något vis. Crème fraiche, majonnäs, honung, paprikapulver och vitlök är nästan det enda som krävs men tillsammans stämmer dom upp och harmonierar i en ljuvlig kör
En snabb och så enkel laxsås som vi just har inmundigat med lite pasta till. )Men som sagt var så är vi inga vädersiare så därför beger vi oss istället över till det vi kan, nämligen laga mat
Ett superenkelttilltuggtill glöggen är dessa pepparkakspinnar som serveras med en ädeloströra. Låt pepparkakspinnarna svalna och servera dem sedan tillsammans med ädeloströran
Koka tills de är mjuka. Låt stå kallt fram till servering. Den här stod på buffébordet och blev najs. Vi gjorde den dagen innan så den fick gosa ihop sig
Börja med att mixa kakorna (med fyllningen och allt), till smulor i en mixer. Sen kan du forma smeten till bollar (om du vill ha vanliga runda cake pops) eller platta ut mellan lite bakplåtspapper
Hacka schalottenlöken och blanda med crème fraiche. Smaka av med lime, peppar och dill. Ps. Matlagning är ingen exakt vetenskap, smaka ofta och avgör själv ifall du vill ha mer av någon ingrediens
Rör till sist försiktigt i potatisen. Låt stå till dagen efter innan servering. Imorgon är det dax för student och jag har gjort en potatissallad som räcker till 50 personer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.