Tillsätt ägget , lite i taget och rör blandningen luftig med degkrokar. Vänd ner all hackad choklad. Lägg dessertskedsstora klickar av smeten på en plåt med bakplåtspapper
En kladdigt god chokladkaka är svår att motstå. Med tanke på innehållet i den här kakan behöver du inte tänka på att motstå utan kan unna dig en bit och kanske även påfyllning
100 g mörkchoklad (75%, eko) 75 g ägg (eko) [2 små ägg] 150 g farinsocker, mjukt [2 dl] 0,5 tsk vaniljpulver (eko) [om du använder vaniljsocker ta 1 tsk] 75 g olivolja (fruktig och eko) [0,75 dl] 100 g bovetemjöl (eko) [2 dl] 1 g salt [1 krm] 1 g bikarbonat [1 krm]
Dessa är goda att servera med en klick grädde och hemmagjord chokladsås. Kokosmuffins medmörkchoklad, 12-16 st beroende på form4 dl vetemjöl special4 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker0. 5 dl kokos100g mörkchoklad (Guido Castagnas 76% tar jag)1 ägg1 dl olja (raps tar jag)3 dl mjölkSätt muffinsformar i en muffinspanna. 100g mörkchoklad
Mörkchokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Rör ihop margarin, socker och ägg. Blanda i cacao och vetemjöl. Häll pärlsocker på en tallrik. Gör runda bollar, tryck ut dem i handen, tryck sedan handen i pärlsockret
Hej mina vänner. Nu är det färdigjobbat för min del för idag. Jag och barnen har varit i affären och köpt lite mat till ikväll också och nu har vi precis ätit lite mellanmål
Han är liksom en för stor del av mig helt enkelt. Detta mina vänner är sega härliga chokladkakor som jag toppat med blåbärsfluff, riven vit choklad och färska blåbär
Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörkachoklad cheesecaken med en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.