Till denna smakrika lilla förrätt dricker vi pinot noir, gärna en amerikansk sådan. Att sitta och tugga på rostat formbröd med räkost är strängeligen förbjudet
Nu är det hög tid för en uppdatering i det Mårtenssonska köket, det kan ju inte stå "hej på er denna annandag" i tid och evighet när man kikar in här, vi är ju faktiskt framme vid lillenyårsafton
Men vi tyckte att det lät gott och tänkte testa det som förrätt tillsammans med lite bröd. Tanken var nog att man skulle ha det som tillbehör till grillat(
Så här beskrevs förrätten på Biobloggen/Aftonbladet. Ibland när jag går igenom gamla recept/inlägg här på bloggen, inser jag att det är många jag helt har glömt bort
Förrätten blev nog en favorit som jag själv verkligen kommer att göra. Igår var jag och Elsa på födelsedagsmiddag hos Karin, som hade lagat en fantastisk trerätters middag
Kalas och jul som nalkas och sen behöver man något extra gott en grå och blåsig novemberlördagskväll som igår då jag beslutade att vi skulle äta enförrätt
Till förrätt blev det en käringöbakelse. Påsken brukar vara förknippad med god mat och dryck. Hade planerat en trerätters middag för några vänner på skärtorsdagenmen de insjuknade tyvärr, så det blev bara vår familj
I fredags åt vi en riktigt god förrätt med gravad lax. Blanda crème fraiche, senap, vitlök och salt. Ringla lite av såsen över laxen och strö över pinjekärnor och ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.